Rozwiń sub menu
Warsztaty dzikiej kuchni

 

 

Brak miejsc!

 

Rośliny rzecznej doliny wiele potrafią. Niektóre są smaczne, niektóre trujące – przy czym mogą być podobne! Jeżeli ciekawi Was kulinarne eksplorowanie dzikich zakątków, koniecznie weźcie udział w warsztatach dzikiej kuchni, które przeprowadzi specjalistka tematu – Natalia Jędrzejczak z Fundacji Inspekt. Wspólnie zbierzemy rośliny i przygotujemy z nich smakołyki bogate w wartości odżywcze – wszystkie te jadalne chwasty to przecież rośliny zielne.

 

 

Informacje praktyczne:

Termin: 22.07, godz. 15.00

Prowadząca: Natalia Jędrzejczak (Fundacja Inspekt)

Miejsce: Amfiteatr nas Cybiną

Zapisy: wydarzenia@bramapoznania.pl, formularz zgłoszeniowy znajduje się poniżej

 

 

Bilety on-line
English Version